Τρόποι πληρωμής

​Τρόποι πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής είναι αυτά που παρατίθενται στην επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Retro Gaming Club δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro και Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Κανένας αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στον server του www.retro-gaming-club.gr .

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδος. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 3 €.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR5801715590006559148159679
• ALPHA BANK: IBAN GR9501404830483002002008761
• EUROBANK: IBAN GR8902603950000650100403055
• ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR5101108310000083100648407

Revolut: ioannikww0

Paypal: sales@retro-gaming-club.gr

IRIS: 105326680

και ενημερώστε μας email στο sales@retro-gaming-club.gr για τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε. Δεν χρειάζεται να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής. Αφού διαπιστωθεί η κατάθεση, γίνεται απόστολη της παραγγελίας

Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα από αυτες που διαθέτει η επιχείρηση, τότε τα έξοδα βαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη. Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις μέχρι να εμφανιστούν τα χρήματα στο λογαριασμό της επιχείρισης. Η αποστολή της παραγγελίας θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης.

4. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα:

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας .Τα προϊόντα που έχουν εξοφληθεί μπορούν να παραληφθούν όποτε θέλετε στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας. Τα προϊόντα που δεν έχουν εξοφληθεί μπορούν να παραληφθούν από το κατάστημα μας εντός 2 εργασιμων ημερων, στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας. Η παραγγελία θα ακυρώνεται την 3η εργασιμη μερα αν δεν εξωφληθει.

Παρακαλούνται όλοι οι πελάτες να κάνουν ηλεκτρονική παραγγελία, ακόμα και αν είναι για παραλαβή από το κατάστημα.
Λόγω φόρτου, υπάρχει περίπτωση να μην μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αν έρθετε χωρίς να έχει προηγηθεί παραγγελία.
Παρακαλούμε πάντα να ελέγχετε τα ανεπιθύμητα ή τις προσφορές (promotions) για email από το retro-gaming-club.gr
                                                                                          ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ