Πολιτική Επιστροφών – Ακυρώσεων

Υπαναχώριση, επιστροφή & αντικατάσταση προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Retro Gaming Club πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία).
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).
Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν γινεται να παραταθεί πέραν των πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση ή επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την επιχείρηση.

1. Επιστροφή προϊόντων που αγοράστηκαν καινούργια
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση των συγκεκριμένων προϊόντων είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Να επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα παραλαβής του προϊόντος με την επιχείρηση.
Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί δηλαδή, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία.
Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή.
Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 5 ημερών τότε η επιχείρηση μπορει να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

2. Επιστροφή ελαττωματικων προϊόντων που αγοράστηκαν μεταχειρισμένα
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση των συγκεκριμένων προϊόντων είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Να επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα παραλαβής του προϊόντος με την επιχείρηση.
Το προϊόν στελνεται πισω με τα εξοδα αποστολης να επιβαρυνουν την επιχειριση μεχρι να εξεταστει το προϊόν. Θα πρεπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή.
Αφου παραληφθει, το προϊόν θα ελέγχεται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.
Σε περίπτωση που το προϊόν είναι όντως προβληματικό η επιχείρηση θα προβεί σε αντικατάσταση ή σε αλλαγή του προϊόντος εντός 20 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος. Σε αυτή την περίπτωσή η επιχείρηση θα χρεωθεί και της 2 αποστολές από και προς τον πελάτη.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό η επιχείρηση μπορεί να μην αποδεχτεί την αντικατάσταση. Το προϊόν θα στέλνεται πίσω στον πελάτη ο οποίος θα επιβαρύνεται το κόστος των 2 αποστολών.

3. Επιστροφή μη ελαττωματικων προϊόντων που αγοράστηκαν μεταχειρισμένα
Tο Retro Gaming Club εμπορευεται κυριως μεταχειρισμενα, παλαιοτερα video games, αξεσουαρ και κονσολες. Λογω της παλαιοτητας των αντικειμενων ειναι φυσιολογικο τα προιοντα αυτα να μην ειναι παντα στην εμφανιση, ιδια με καποιο καινουριο. Αυτο που διασφαλιζεται απο εμας ειναι η 100% λειτουργικοτητα τους. Στα πλαισια της καλης συνεργασιας και της επιθυμιας μας για την πληρη ικανοποιηση του πελατη, ειμαστε διατεθειμενοι να αντικαταστησουμε υπο προυποθεσεις, καποιο προιον που δεν ικανοποιει αισθητικα τον αγοραστη.
Προυποθεσεις:
Πρεπει να προηγηθει τηλεφωνικη επικοινωνια ωστε να γινει λεπτομερως η επεξηγηση του προβληματος. Σε περιπτωση που υπαρχει συμφωνια, τοτε ο πελατης στελνει πισω το προιον με καποια κουριερ απο αυτες που συνεργαζεται η εταιρια, χωρις να πληρωσει μεταφορικα. Αφου αυτο παραληφθει, τοτε αποστελλουμε το προιον προς αντικατασταση. Το κοστος για τον πελατη ειναι 6 ευρω αν γινει εξωφληση σε τραπεζικο λογαριασμο ή 8 ευρω αν πληρωθει αντικαταβολη κατα την παραδοση.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορει να γινει μετα απο τηλεφωνικη κληση στο 2314051505 ή επικοινωνία μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου. Αυτο ισχυει για παραγγελια προιοντων που ειναι διαθεσιμα αμεσα στο eshop.
Σε καμια περιπτωση δεν επιστρεφονται χρηματα τα οποια εχουν δωθει σαν προκαταβολη για την παραγγελια προιοντων που δεν ηταν διαθεσιμα, δηλαδη προιοντα με αποθεμα 0 στο eshop ή αλλα προιοντα για τα οποια εγινε ξεχωριστη παραγγελια για τον πελατη.

Παρακαλούνται όλοι οι πελάτες να κάνουν ηλεκτρονική παραγγελία, ακόμα και αν είναι για παραλαβή από το κατάστημα.
Λόγω φόρτου, υπάρχει περίπτωση να μην μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αν έρθετε χωρίς να έχει προηγηθεί παραγγελία.
Παρακαλούμε πάντα να ελέγχετε τα ανεπιθύμητα ή τις προσφορές (promotions) για email από το retro-gaming-club.gr