Ανταλλαγές

Ανταλλάσσουμε τα παλιά σας video games, κονσόλες ή αξεσουάρ με προιόντα από το eshop μας.

Μέσω της ανταλλαγής αποκτήστε καινούργια ή μεταχειρισμένα προϊόντα (παιχνίδια, κονσόλες, αξεσουάρ) μέσα από την γκάμα των 30000 προϊόντων που διαθέτουμε (άμεσα ή κατόπιν παραγγελιάς)
Η υπηρεσία ισχύει για όλα τα παιχνίδια και κονσόλες που έχουν κυκλοφορήσει πότε, ακόμα και αν δεν υπάρχουν στο eshop μας (Υπηρεσία αναζήτησης)

Η διαδικασία ανταλλαγής είναι απλή:

  1. Μας στέλνετε email στο antallages@retro-gaming-club.gr για να κοστολογήσουμε τα προϊόντα που θέλετε να ανταλλάξετε. Η αποστολή φωτογραφιών δεν είναι υποχρεωτική, αλλά βοηθάει.
  2. Εντός 1 εργάσιμης ημέρας σας απαντούμε με τις τιμές που μπορούμε να διαθέσουμε για το κάθε προιον που θέλετε να ανταλλάξετε.
  3. Φέρνετε τα προϊόντα στο κατάστημα μας ή τα στέλνετε με οποιοδήποτε courier της επιλογής σας με δική σας χρέωση (όχι με το ταχυδρομείο). Υπάρχει και η επιλογή να τα στείλετε με Γενική Ταχδρομικη και δική μας χρέωση. Το κόστος της αποστολής θα αφαιρεθεί από τη συνολική άξια και είναι 4 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και μετά 1 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.
  4. Αφού γίνει έλεγχος των προϊόντων, σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά για το ποια γίνονται δεκτά και για το υπόλοιπο που έχετε στο λογαριασμό σας. Στην περίπτωση που δεχτείτε την προσφορά μας, θα χρειαστεί να καταχωρήσουμε τα στοιχειά σας (Όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ) ώστε να εκδοθεί παραστατικό αγοράς από εμάς.
  5. Με το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα πράγματα που ανταλλάξατε, μπορείτε να αποκτήσετε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα προϊόντα στο eshop μας, ίσης ή μικρότερης άξιας. Αν αυτό που θέλετε να αγοράσετε είναι μεγαλύτερης άξιας, τότε καταβάλετε μόνο τη διάφορα.

Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν το οποίο πωλείται κατόπιν παραγγελιάς, τότε προχωρήστε κανονικά στην παραγγελιά του και συμπληρώστε στις σημειώσεις το πόσο που διαθέτετε ως υπόλοιπο από ανταλλαγή.
Αν ενδιαφέρεστε για κάτι το οποίο δεν υπάρχει καν στο eshop μας, τότε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδω.

Όροι Ανταλλαγών:
Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση από αυτή που μας ενημέρωσε ο πελάτης.
Το κατάστημα μπορεί να μην δεχτεί παιχνίδια ή κονσόλες πελατών τα οποία στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο υπάρχουν σε μεγάλη ποσότητα ή θεωρεί ότι έχουν μικρή εμπορική άξια για οποιοδήποτε λόγο (φθαρμένα, χωρίς manual κλπ)
Οι ανταλλαγές των προϊόντων γίνονται μόνο με άλλα προϊόντα και όχι με χρηματικό ποσό.

Παρακαλούνται όλοι οι πελάτες να κάνουν ηλεκτρονική παραγγελία, ακόμα και αν είναι για παραλαβή από το κατάστημα.
Λόγω φόρτου, υπάρχει περίπτωση να μην μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αν έρθετε χωρίς να έχει προηγηθεί παραγγελία.
Παρακαλούμε πάντα να ελέγχετε τα ανεπιθύμητα ή τις προσφορές (promotions) για email από το retro-gaming-club.gr
                                                                                          ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ